Luidsprekers - Feel Good Hifi - High-end Audio Store

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Luidsprekers

High-end

\

Hier vind U ons assortiment aan luidsprekers
Enjoy Speakers From Finland

Helium 410 is met de hand gemaakt in Finland en dankzij de contouleuze spreiding behoudt het zijn helderheid zelfs wanneer het dicht bij de grenzen wordt geplaatst, zoals desktops, tv-bladen, boekenplanken of zij- of achterwanden.

Ondanks dat het een klein en eenvoudig te plaatsen Helium 410-geluid is, is het voller en werkt het goed zonder een subwoofer. Duidelijke, natuurlijke stemband is een genot. Vooral omdat het zijn verstaanbaarheid behoudt, zelfs op fluisterachtige late nachtluisterniveaus.
Helium 410 is compact en gemakkelijk te plaatsen. Door het tijdloze uiterlijk en de verschillende kleuropties
kunt u het mengen met elk decor.

Hij voldoet aan de eisen van een hectische, snel veranderende moderne levensstijl. Geavanceerde akoestische engineering stelt hem in staat zich aan te passen aan veranderende omgeving

Ondanks dat het een kleine voorkomen werkt het goed zonder een subwoofer. Prima Desktop of boekenkast luidpspreker

Leverbaar in Standaard wit, volledig wit, zwart.

 Bij Feel Good HiFi € 600,- per set
                                       

Helium510

Is een zeer veelzijdige luidspreker. Door de brede en gelijkmatige verspreiding presteert de Helium510 goed in real-world plaatsingen, waar traditionele niet-gestuurde luidsprekers in de problemen komen.

Een typisch voorbeeld is boekenplank of tv-kast, waar gecontroleerde verspreiding de helderheid van de afbeelding en de middentonen intact houdt.

Natuurlijk klinkend en een extreem hoge mate van spraakverstaanbaarheid, zelfs bij zeer lage luisterniveaus, maakt Helium510 een perfecte bouwpartner voor een tv.

Waveguide integreert niet alleen de stuurprogramma's, maar biedt ook een breed en gelijkmatig uitgebalanceerd luistergebied, zodat u kunt genieten van uw muziek, zelfs wanneer u zich in uw huis verplaatst.
De Helium 510 gebruikt dezelfde 1 "titanium HF-eenheid als de Helium 410, maar gebruikt een grotere 5,25" mid / bass-driver.

Deze grotere mid / bass-driver laat de Helium 510 net iets dieper doordringen, en verbetert de aanwezigheid in het middenbereik, voor een nog meer geloofwaardige prestatie dan zijn kleinere broer of zus

Kortom een perfect inzetbare luidspreker voor Uw Home Theater set met een sublime kwaliteit

Op bijpassende stand komt hij natuurlijk helemaal tot z'n recht in de Huis en/of Movieroom

Bij Feel Good HiFi € 900,- (walnut uitvoering € 1000,- )
                                            

Helium 520

Is een slanke vloerstaande luidspreker met een traditionele vormgeving. De exacte afmetingen zijn 1040x160x215 millimeter.

Geen afgeronde hoeken of een taps toelopende kast voor deze Fin. De Helium 520 is voorzien van twee 5,25” mid/laag weergevers met een papieren conus. De tweeter is een titanium 1” dome exemplaar en zit tussen beide woofers, in een zogenoemde D’Appolito opstelling.

Kenmerkend voor Amphion luidsprekers is dat de tweeter in een soort hoorn geplaatst is om een zo gelijkmatig mogelijk afstraalgedrag naar voren te creëren. Zelf noemt men dit het U/D/D, een afkorting voor Uniformly Directive Diffusion, principe. Dit houdt in dat reflecties van wanden en plafond tot een minimum beperkt worden en de luidsprekers makkelijker in de ruimte te plaatsen zijn.

Alle units worden individueel beschermd door een niet afneembaar metalen rooster. Op speciale bestelling is het mogelijk de speaker met een conventioneel frontdoek te verkrijgen.

Bij Feel Good Hifi € 1000,- (walnut € 1200,-)
                                        

Helium520C

De Center Speaker zorgt voor Perfecte integratie om het geluid van een film te beleven

Midrange resolutie en zuiverheid en vooral belangrijk voor middenkanaal. Perfecte integratie tussen drivers
wordt bereikt door een laag scheidingspunt (1600 Hz) te gebruiken in combinatie met een precieze plaatsing van de spreekspoel.

Met deze Center luidspreker maakt u de Amphion Helium set helemaal compleet en haalt u TOP product in huis

            De AMPHION - Helium 520C

       Bij Feel Good Hifi € 700,-
                                 
                                                        

ADVERTENTIE


In onze Demo & Luisteruimte is het mogelijk om deze luidsprekers te bewonderen en te beluisteren op Zaterdag kunt bij ons altijd binnenlopen voor advies of een luistersessie neem hiervoor gerust Uw eigen muziek mee Wilt U op een andere dag of tijdstip langskomen dat kan natuurlijk altijd hiervoor moet U wel even afspraak maken info@feelgoodhifi.nl Ook voor de luidsprekers die hier niet afgebeeld staan is het mogelijk te komen luisteren FEEL GOOD HIFI wenst u veel luisterplezier
Dit is de IOTA van NEAT Acoustics een kleine compacte muzikale luidspreker met groots geluid deze kan gebruikt worden in een boekenkast of op een Bureau juist daar waar een andere luidspreker te groot is komt hij prima
tot z'n recht bij U thuis

Perfect inzetbaar in uw All-in one Audio systeem of ter aanvulling van een Airplay set in ieder geval tilt hij het geluid naar hoger niveau zoals we gewend zijn van het
Engelse merk NEAT Acoustics

Bij Feel Good HiFi € 950,- per set
                             
I O T A   S E R I E S

De inhoud van de luidspreker meet slechts 2.6L inhoud en is gemaakt van hoogwaardig MDF dat intern is gedempt.

De driver is een kleine versie van het model dat gebruikt wordt in de Motive reeks. Bijzonder is het gebruik van de Planar ribbon tweeter. Deze zorgt een dynamische respons en accurate neutrale tonaliteit

Kortom heel veel geluid voor deze kleine mooie luidspreker leverbaar in de volgende kleuren: Satin Black, Satin White, Flame Red, Zinc Yellow en Ultramarine Blue.De luidsprekers van NEAT Acoustics staan al langer bekend om hun geluidsbeeld dat veel groter doet vermoeden dan dat het in feite is.

De Iota ALPHA komt voort uit de succesvolle Iota serie. Een compacte monitor luidspreker met een verslavend ‘live’ geluid. Iota Alpha borduurt voort op het idee om een compacte maar volwassen klinkende luidspreker te maken. Gemakkelijker gezegd dan gedaan.

Tijdens zijn eerste onthulling tijdens de Bristol Hifi Show trok deze (toen nog naamloze) luidspreker de aandacht naar zich toe. Hoe kon een compacte vloerstaander zo enorm indruk maken


Bij Feel Good Hifi € 1700,- per set
                          
        

        NEAT Acoustic -  IOTA ALPHA
Elke vrouw van een Audio Liefhebber zal deze compacte vloerstaande Luidsprekers met open armen ontvangen
hij is maar 45 cm hoog en maar 16 cm diep en verkrijgbaar in de volgende kleuren : Natural Oak; American Walnut; Black Oak; Satin White

De drive unit en de EMIT planar magnetische tweeter is gemonteerd in een afgesloten compartiment dat schuin is gemonteerd. Op deze manier is de spreiding ideaal voor een correct stereobeeld.

In het onderste gedeelte van de kast is de downward-firing woofer gemonteerd. Deze zorgt voor de lage frequenties en is het geheim van het mooie volle geluid van deze luidspreker.De Motive SX2 is maar 76cm hoog, maar is een volwaardige vloerstaande luidspreker met hèt kenmerk van elke Neat luidspreker; muzikaliteit!


Deze 2-weg basreflex luidspreker gebruikt hetzelfde baspoortsysteem als de Motive SX1. Daarom is hij bijzonder makkelijk plaatsbaar. De voet is een stabiel platform voor de luidspreker, die licht 'achterover hangt' om de juiste hoek voor optimale prestaties te bereiken. Net als zijn grote broer verrast de Motive SX2 met een geweldige laagweergave en een prachtig mooi, open middengebied. De hoogwaardige componenten zorgen ervoor dat de kwaliteit van uw bron moeiteloos wordt doorgegeven.

De standaardkleuren zijn zijdeglans wit, Natuurlijk Eiken, Walnoot en Zwart Eiken. Er worden frontjes meegeleverd.

    Bij Feel Good Hifi € 1800,- per set
                            Momentum SX3i   NEAT Acoustics

Laat je niet voor de gek houden door zijn behoudende uiterlijk, deze luidspreker is een echte zwaargewicht qua prestaties! De Momentum SX3i is in staat om een hoogwaardige muzikale ervaring te presenteren in elke kamer. Het is een compacte 2-weg luidspreker met iso-baric techniek, die hem veel groter doet klinken dan dat hij in feite is.
Alle drive-units in de Momentum-modellen zijn gemaakt op NEAT specificaties. De filters zijn voorzien van condensatoren en spoelen met de kleinst mogelijke toleranties en de beste onderdelen. Alle toeleveranciers van de filters komen uit Groot-BrittanniëBij Feel Good Hifi € 3325,- per set
                          
Een echt 100% Brits product met gegarandeerd hoge, constante kwaliteit. Deze hoogwaardige techniek is verpakt in een aantrekkelijke luidspreker met beperkte afmetingen, leverbaar in verschillende afwerkingen.

De standaardkleuren zijn Maple, Oak, Cherry, Rosenut. Ook leverbaar in Black Ash en White Satin. Andere kleuren zijn op verzoek verkrijgbaar. Stands zijn optioneel verkrijgbaar.

Specificaties:
•Afmetingen (HxBxD): 380 / 220 / 270 mm
•Gewicht: 15 Kg per stuk
•Type: 2-weg Iso Baric bass-reflex
•Impedantie: 6 Ohm (minimal 4 Ohm)
•Gevoeligheid: 88 dB / 1 watt


De filters zijn voorzien van condensatoren en spoelen met de kleinst mogelijke toleranties. Al deze technologie is samengebracht in een aantrekkelijke luidspreker, verkrijgbaar in diverse afwerkingen, zodat er altijd wel een kleur is die bij uw interieur past.

De standaardkleuren zijn Maple, Oak, Cherry, Rosenut. Ook leverbaar in Black Ash en White Satin. Andere kleuren zijn op verzoek verkrijgbaar.

Specificaties:
•Afmetingen (HxBxD): 105 / 220 / 230 mm
•Gewicht: 25 kg per stuk
•Type: 2.5-weg Iso Baric bass-reflex luidspreker met ingebouwde subwoofer
•Impedantie: 8 Ohm (minimaal 5 Ohm)
•Gevoeligheid: 88 dB / 1 watt
Momentum SX5i

Deze luidspreker laat u uw muziek op een geheel nieuwe wijze ervaren. De SX5i is een full range 2.5-weg vloerstaande luidspreker met indrukwekkende prestaties. Dankzij de Iso-baric techniek levert hij ondanks zijn bescheiden formaat een indrukwekkende weergave in de lage frequenties.

In de compacte behuizing vind u maar liefst 4 drive units, met in de voet van de luidspreker (buiten het zicht) twee 6.5 inch basdrivers die fungeren als interne subwoofer. De bas/midrange driver – ook gebruikt in de Ultimatum series – geeft de frequenties boven het cross-overpunt weer.
De ‘SXT’ omgekeerde titanium dometweeter verzorgt de hoge frequenties in deze fantasische luidspreker van
NEAT Acoustics


Bij Feel Good Hifi € 5125,- per set
                             

G U R U   A U D I O   F R O M   S W E D E N

GURU Junior

Zeer muzikale monitor luidsprekers met een, gezien de afmetingen, ongekend goede laagweergave. Zeer dynamisch en coherent, bovendien zeer gemakkelijk aan te sturen. Zijn zo geconstrueerd dat ze tegen de achterwand van de luisterruimte geplaatst kunnen worden en toch goed blijven klinken. Zeer praktisch dus. Heeft bij Hifi Choice een Five-Star review gekregen.
Verkrijgbaar in zwart en wit hoogglans.

Bij Feel Good Hifi € 1095,- per set
                            


De Guru QM10

De eerste monitorluidspreker ter wereld met een volwaardige basweergave. Zet een stereobeeld neer wat normaalgesproken alleen door grote vloerstaanders kan worden neergezet. Echt indrukwekkend.
Vermogen max. 160 Watt

     Bij Feel Good Hifi € 2190,- per set
                                   

GURU AUDIO - Q10

Guru laat zien dat ook een kleine luidspreker zeer lage frequenties mooi en vol kan weergeven, zonder trucs en tot grote verbazing van audiojournalisten, wereldwijd.

Guru ontwikkelt alle technologie in eigen huis. Tweeters, woofers, filters worden nauwkeurig volgens Guru-specificaties vervaardigd door gerenommeerde producenten.

De assemblage en finishing touch gebeurt
in Stockholm. Deze Q10 speelt het mooist als hij dicht tegen de wand wordt geplaatst. Natuurlijk hoort deze bijzondere luidspreker op een mooie Stand
Sinds 1996 ontwikkeld en Produceert Waterfall Audio
een reeks luidsprekers met de bijzonderheid dat ze van glas zijn gemaakt.

De glaspanelen worden geassembleerd door een speciaal lijmproces, allemaal met de hand aangebracht en gedaan, zoals het geval is in de WaterfallAudio-fabriek:
elk product is met de hand vervaardigd.

Glas is niet het enige voordeel voor de high-end kwaliteit van hun geluid, de drivers zijn van Atohm uit Besançon Frankrijk en zijn specifiek ontworpen voor WaterfallAudio en samen met hun ADT-technologie, brengen ze je de beste prestaties voor een puur en uniek geluid

Net als bij onze andere modellen, is het aluminium basisgedeelte uitgerust met een 21 cm infra lage frequentie driver, gebaseerd op de Dual Balanced Surrounding-technologie.

De ideale mechanische eigenschappen van deze driver zorgen voor zuivere en krachtige lage frequenties

Iguascu Evo
Bij Feel Good Hifi € 2500,-
De Victoria Evo-luidsprekers zijn prestigieus en elegant met een dynamisch, adembenemend, vol geluid.

Flexibel voor alle muzieksoorten en programma's.
Ze worden gemaakt in Frankrijk en bieden formidabele prestaties met ongeëvenaarde elegantie en discretie.


 
Copyright 2015. All rights reserved.
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu