Business Audio - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Business Audio

Hifi > Aktieve Speakers
Nieuw 3 zone Horeca Mixer !
Dateq


DATEQ levert een ruim assortiment van mixers voor de Audio markt. Alle mixers voldoen aan de DATEQ criteria: een betrouwbare, goed te bedienen mixer met een uitzonderlijke audio kwaliteit.

Naast de mixers levert DATEQ ook een assortiment aan geluidsbegrenzers, microfoons en luidsprekers

Wij van Feel Good Hifi zijn een geautoriseerde Dateq Dealer
De DATEQ Crew is een zeven kanaals 19-inch mengtafel. Hij is perfect geschikt voor kroegen, dans-scholen, conferentie zalen enzovoorts. De Crew heeft drie microfooningangen en 11 stereo-line ingangen.Bij Feel Good Hifi € 695,- ex BTW
De LPM7.4 is totaal vernieuwd en voorzien van 2 Mastersecties, ieder met gebalanceerde uitgangen op XLR, zodat je nu vanaf je mengtafel twee uitgangen onder controle hebt.

Door de universele opzet is de LPM7.4 in zeer uiteenlopende toepassingen te gebruiken, zoals bijvoorbeeld een AV-post productie, een discotheek of een multifunctionele audio-installatie.

Door de interne modulaire opbouw, de extreem solide contructie en het gebruik van hoogwaardige componenten is de LPM7.4 een hoogwaardige mengtafel geworden die uitermate schikt is voor het ‘on the road’ werk. Uiteraard heeft de LPM7.4 alle eigenschappen van een DATEQ mengtafel waardoor jarenlang plezierig mengen wordt verzekerd. Bij Feel Good Hifi € 1995,- ex
New Slide 1
Mensen blijven langer als dingen beter klinken, omdat slechte audio vermoeiend kan zijn voor de oren. Maar als achtergrondmuziek en promotionele aankondigingen audio van hoge kwaliteit bevatten, zullen shoppers zich meer op hun gemak voelen.

Genelec -  Smart IP speakers

Bij moderne retail draait alles om differentiatie.

Genelec-luidsprekers bieden een aanzienlijk betere audio-ervaring, wat bijdraagt aan de algehele kwaliteit van elke winkel.

We bieden een verscheidenheid aan luidsprekeropties, van aan de muur te monteren modellen tot oplossingen in de muur en in het plafond - waardoor u de flexibiliteit krijgt die u nodig hebt om zich perfect aan te passen aan elke winkelomgeving.

Breng museumexposities tot leven met een audio-ervaring van hoge kwaliteit die perfect is afgestemd op de akoestische omgeving. Genelec levert onberispelijke audio, een keuze uit 120 kleuren en een robuuste constructie die tientallen jaren meegaat.
New Slide 1
NEXT-proaudio is een professioneel audiomerk, volledig ontworpen, ontwikkeld en geproduceerd in Portugal met de beste Europese componenten.

Het belangrijkste doel is niet alleen om geluidssystemen van hoge kwaliteit te ontwikkelen, maar ook om ervoor te zorgen dat de systemen de maximale prestaties in de toepassing hebben, altijd op zoek naar de uitmuntendheid van de producten.De W6 tweewegluidsprekers zijn perfect voor zowel gedistribueerde als near-field toepassingen in omgevingen zoals winkels, restaurants, bars, kerken, sportscholen of in Uw Tuin
om de sfeer te verhogen

Het ontwerp van de luidspreker met een golfgeleider verbetert de dynamiek en efficiëntie en brengt details naar voren in alles waar u naar luistert, terwijl reflecties worden verminderd die het geluid kunnen maken. Een U-beugel wordt meegeleverd en ondersteunt het installatie aan de muur of het plafond.
De P6 luidsprekers zijn ontworpen om een zeer krachtige, heldere, verstaanbare audio van hoge kwaliteit te leveren om te voldoen aan de behoeften van uw commerciële toepassingen met open plafond binnen en buiten. Deze luidsprekers met hun discrete en elegante ontwerp

Zijn IP66 Water en Stofdicht en leverbaar met beugel voor buiten, aan de muur of hangend aan het plafond

Kan eenvoudig worden geïntegreerd in uw winkel, restaurant, bar, magazijn, fabriek of elke open vloerindeling met hoge of gewelfde plafonds. Vraag gerust naar Uw mogelijkheden
NEXT Audio T8 speaker

De T8 tweeweg IP65-luidsprekers zijn perfect voor zowel gedistribueerde als near-field toepassingen in omgevingen zoals winkels, restaurants, barterrassen, kerken, winkelcentra of conferenties.

De luidsprekers zijn ondergebracht in een stijlvolle weerbestendige kunststof kast en bieden een uitstekende architecturale integratie, zowel binnen als buiten.

De zeer nauwkeurige dekking van de luidspreker stelt de mensen, onder het publiek, in staat om het geluid op dezelfde manier waar te nemen. De lage frequenties worden gereproduceerd door een 8" direct-radiating woofer met een polypropyleen conus, terwijl het hoogfrequente gedeelte is gebaseerd op een titanium tweeter.

Als U wilt dat klanten langer blijven hangen, laat dan deze Top luidspreker installeren
New Slide 1
De MX350 is een 6-Zone Mixer Versterker, 350W [100V|8Ω] voor uw middelgrote tot grote installaties, U kunt uw MX350 @ 4-16Ω of 70V/100V bedienen en installeren volgens uw behoeften. Met de MX350 kunt u meerdere audiosignaaloplossingen USB, microfoon, SD-kaart en radio hebben. Deze versterker bevat een multimediaspeler waarmee u de USB- en SD-kaart kunt bedienen en reproduceren.
Met de configurator van Next Audio kunt U zelf bereken welke apparatuur u nodig hebt
Geniet van uitzonderlijke muziekkwaliteit in elke buitenruimte. SpeakerCraft Terraza Speaker-serie biedt
meerdere luidsprekersdie een plezierige ervaring bieden die uw verwachtingen overtreft.

Wil je buiten muziek afspelen, maar kan je ruimte gewoon niet overweg met in-ground luidsprekers?
Deze outdoor speakers kit is de perfecte voor jou.
New Slide 2
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud