Voedings kabels - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Voedings kabels

High-end > Kabels
De standaard bij uw audio- en AV-componenten meegeleverde zwarte netsnoeren zijn ontworpen om in basis hun functie te vervullen, meer niet.

Ze beschikken niet over de materiaal- en productiekwaliteit die nodig is om de integriteit van de aan uw systeem doorgegeven elektriciteit te waarborgen.

Het gevolg is een slechtere prestatie. De eerste stap op de IsoTek-ladder is het vervangen van deze leads met EVO3 Premier Power-kabels uit de Discovery-serie – een simpele upgrade met prima resultaten

IsoTek Initium is slim vervaardigd met hoogwaardige materialen. Een uitstekend presterende voedingskabel met mechanische integriteit. Duurzaam en met een mooi prijskaartje.

                            Kleur groen
                            Lengte 1,5 m.

                     Bij Feel Good Hifi € 89,-

Er zijn veel merken van hoogwaardige stroomkabels , maar deze zijn vaak erg duur, en ook onpraktisch vanwege hun gebrek aan flexibiliteit en gewicht. Ons doel was om vergelijkbare prestaties van een meer praktische kabel opbrengen op een fractie van de prijs .

Bij Feel Good Hifi € 149,-

De EVO3 Premier levert niet alleen uitstekende prestaties , maar vertegenwoordigt ook een uitstekende prijs -kwaliteitsverhouding .

Geen compromis is geboekt met betrekking tot de kwaliteit van de onderdelen en
de gebruikte materialen in de bouw.  Standaard Lengte 1.5M met C15 connector

Onze meest betaalbare netsnoer , de EVO3 Premier werd geïnspireerd door gesprekken met high- end elektronica bedrijven van wie velen de productie van audio- apparatuur die verkoopt voor tienduizenden ponden en toch is gebundeld met een slechte kwaliteit netsnoeren die prestaties aanzienlijk beperken .


IsoTeks reeks van hoogwaardige 24ct gouden connectoren verbetert de prestatie van elke voedingskabel.
Alle contactoppervlakten zijn van zuiver koper en
verguld met 24ct goud.

De volledig losbare houder is gemaakt van hoogwaardige spuitgegoten polycarbonaat met een spuitgegoten nylon frontsamenstelling Deze kunt U gebruiken of door ons laten monteren op Custom kabel lengte
ISOTEK Eternal Connection Cable
Special Edition € 199,-
QED Reference Silver Anniversary
2 meter set € 139,-
QED XT40i voorgemonteerd
2 meter set € 189,-
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud