Smart Home - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Smart Home

Hifi

Tegenwoordig gaan huiseigenaren verder dan stopcontacten en lichtschakelaars en vereisen vaak
een geïntegreerd geluidssysteem, een visueel high-definitionsysteem of een afzonderlijk thuisbioscoop
of  een geheel ingerichte mediaruimte.

Wij kunnen U adviseren over geschikte producten, bekabeling, extra componenten, compatibiliteit, integratie, de nieuwste en beste technologie en toekomstbestendigheid van uw set-up.

Gespecialiseerd in op maat gemaakt ontwerp, afgestemd op uw individuele wensen, behoeften en budget kunnen wij een mooi custom installatie pakket aanbiedenBel ons of stuur ons een e-mail met uw ideeën en wensen.


We geven u een gratis, vrijblijvende offerte met verschillende opties die bij uw budget passen.

Neem contact met ons op via 06-158 53 919 of sales@feelgoodhifi.nl  

Het Installatie Team
REVOX  Multiroom Systeem

Stel je eens voor. Waar je ook bent in het huis, je hebt volledige controle over het geluid dat je begeleidt.

U bepaalt zelf waarnaar u wilt luisteren. Of u nu op de hoogte wilt worden gehouden, ontspannen, wilt entertainen of gewoon wilt genieten van muzikaal genot - uw wereld van geluid past bij uw humeur en uw grillen.

En als verschillende mensen in het huis verschillende wensen hebben, kunnen ze elk hun eigen individuele smaak hebben.Of u nu wakker wordt met uw favoriete radiokanaal, ontspannen op muziek in het bad, luistert naar de nieuwste hits in de kinderkamer of geniet van uw Home Cinema in Dolby Surround  

De meest geavanceerde technologie is alleen nuttig als deze de gebruiker dient. Het unieke Revox-systeem biedt de eigenaar een maximum aan functionaliteit en ontwerpvrijheid, met een minimum aan werkinspanning.

Het Revox Multiroom System biedt u een wereld van audiofiel geluid waar u maar wilt , wanneer je maar wilt.De nieuwe Revox bedieningsdisplay V255 kan worden gebruikt als speciale in de muur geplaatste bediening voor Revox Multiuser / Multiroom-oplossingen en voor de Revox M-serie en Joy-serie.

Het Revox-bedieningsdisplay heeft een gedefinieerde systeemarchitectuur, zodat het paneel automatisch wordt gestart met de Revox Multiuser-toepassing.

Een speciale aanraakscherminterface biedt een onmisbare bedieningsoptie voor het regelen van een audiosysteem met meerdere kamers. Een moderne en flexibele presentatie is voordelig om een ​​intuïtieve en uitnodigende bediening voor de gebruiker te garanderen.

In de open Android-versie kunt u alle beschikbare Android-applicaties installeren om uw Multiroom-audiosysteem, verlichting enz. Te bedienen of om uw favoriete toepassingen te gebruiken.

Ervaar gewoon de muziek

Ervaar en geniet gewoon van de muziek. In een kamer of in een aantal kamers. In de beste CD-kwaliteit en in gebruikersgerichte, dynamisch in te richten zones.

De bediening is meestal net zo eenvoudig als het drukken op een enkele knop op een Gira / Revox of Feller / Revox wandbedieningspaneel dat afzonderlijk kan worden gelabeld of via een app.

Top Hifi met de  muziek van Uw Smartphone

Het enorme aantal audiostreamingservices kan vanaf een willekeurig aantal verschillende apparaten in het Voxnet-systeem worden ingevoerd.


  

In de regel is het starten van de app op een iPad of Nexus-tablet voldoende om de muziek via je Voxnet te starten.

Door op dezelfde manier te werken als met de originele audiostreaming-app, is Voxnet gemakkelijk te bedienen, of u nu op stap bent of thuis ontspant.

Dit allemaal met het mooie Zwitserse Revox dat al bijna 70 jaar Audio maakt en ons steeds weer verbluft met hun prachtige apparatuur


Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud