Hifi Set Tip ! - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Hifi Set Tip !

Hifi
De Marantz M-CR312 Melody X is ontworpen voor ruimten die vragen om alle Marantz-kenmerken in één apparaat. Het rijke geluid in combinatie met de vele bronopties maken dit een fantastisch Marantz-startpakket

De Melody X combineert verfijnde elegantie en een doordacht ontwerp in een compacte netwerk-CD-receiver. De Melody X is verkrijgbaar in glanzend zwart of zilvergoud en presteert niet alleen fantastisch, maar ziet er ook nog eens mooi uit.
Bij Feel Good Hifi € 749,-   


De Acoustic Energy A100 is een echte budget en compacte luidspreker. Het speelt luid, vol en ongelooflijk muzikaal met een finesse die we nog niet eerder in deze prijsklasse hebben gehoord.

De AE100 is ontworpen met het oog op het bereiken van hoge geluidsdrukniveaus vanuit een extreem kleine behuizing. Dit wordt voornamelijk verkregen door het gebruik van een 4-inch mid-bass drive-eenheid die is gebouwd rond een motorsysteem met ultrahoge kracht en lange worp.

De basprestaties worden verbeterd door een sleufvormig kanaal dat een aanzienlijk dwarsdoorsnede-oppervlak mogelijk maakt, terwijl de problemen van luchtturbulentie teniet worden gedaan.

Bij Feel Good Hifi per paar € 310,-
QED Performance XT 25 | Luidsprekerkabelset
gemonteerd met banaanstekkers

What Hi-Fi Product van het jaar drie jaar op rij. Deze ontwerpprincipes sieren ook de meermaals bekroonde XT25
luidsprekerkabel

XT25 vertegenwoordigt de belangrijkste muzikale prestaties in een meer betaalbaar pakket.

QED heeft meer onderscheidingen dan welk ander merk dan ook en met XT25 wordt dit erfgoed tegen een redelijke prijs afgeleverd
prijs. In tegenstelling tot de meeste andere fabrikanten biedt
QED een onbeperkte levenslange garantie

Kortom een betaalbare kabel met zeer goede eigenschappen, maakt elke muziek aangenaam om naar te luisteren  

Bij Feel Good Hifi 2m stereo set € 109,-
Om uw audioset optimaal te laten presteren, is een goed netsnoer essentieel. En dankzij IsoTek hoeft een goed netsnoer geen vermogen te kosten!

De IsoTek EVO3 Initium is een zorgvuldig ontworpen en gefabriceerd netsnoer, dat een messcherpe prijs/kwaliteitsverhouding combineert met uitstekende prestaties.

Een goede audioset begint met goede netsnoeren, want zonder adequate stroomvoorziening zal geen enkel audio-apparaat optimaal presteren.

Kies voor optimaal muziekgenot met Isotek

Bij Feel Good Hifi € 89,-  
De moderne stereoreceiver

De NR1200 stereonetwerkreceiver van Marantz is eenvoudig om te installeren en is een geduchte concurrent voor de soundbar in uw thuisbioscoop.

Hij levert superieure geluidskwaliteit, meer vermogen aan de door u gekozen luidsprekers en meer connectiviteit voor audio- en videobronnen. Stream muziek van uw favoriete streamingdiensten en geniet van de bekende spraakbesturingssystemen.

De NR1200 heeft een modern en elegant ontwerp en is de perfecte keuze voor hifi- en tv-aansluitingen
Monitor Audio Bronze 200 serie

Deze slanke vloerstaande luidsprekers combineren audiofiele prestaties met sierlijke proporties en zijn uitgerust met een 25 mm C-CAM Gold Dome-tweeter met een Uniform Dispersion (UD) Waveguide en dubbele 51/2" C-CAM mid-bass drivers.

De Bronze 200's zijn echte publiekslievelingen en leveren een verbluffend helder, open en gedetailleerd geluid.

Ze worden perfect op hun plaats gehouden door stevige stalen outriggervoeten en waar u ze ook wilt plaatsen, hun elegante styling zorgt ervoor dat ze bewonderende blikken zullen ontvangen.
Bekabeling is jarenlang ondergeschikt geweest in menige Audio set, met alle techniek om ons heen zoals 4G en 5G telefoonnetewerken, Dect Telefoons, Led lampen, Magnetron en andere stoorbronnen in uw electrische installatie zijn afgeschermde kabels een must geworden

De QED XT40i kabel maakt u hoge tonen sprakelend en bassen diep en gecontroleerd, een must voor elke Hifi liefhebber

Met de Isotek EVO3 Premuim power cable filtert u ongewenste electra stromen en pieken, uw geluid wordt hierdoor meer gedefineerd en rustig

Wij van Feel Good Hifi adviseren U graag op dit gebied

Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud