Next Audio - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Next Audio

Hifi > Aktieve Speakers
New Slide 1
De T6 tweeweg IP65-luidsprekers zijn perfect voor zowel gedistribueerde als near-field toepassingen in omgevingen zoals winkels, restaurants, barterrassen, kerken, winkelcentra of conferenties.

De luidsprekers zijn ondergebracht in een stijlvolle weerbestendige kunststof kast (IP65 - met behulp van de achterkant) en bieden een uitstekende architecturale integratie, zowel binnen als buiten. De zeer nauwkeurige dekking van de luidspreker stelt de mensen, onder het publiek, in staat om het geluid op dezelfde manier waar te nemen.

De lage frequenties worden gereproduceerd door een 6" direct-radiating woofer met een polypropyleen conus, terwijl de hoogfrequente sectie is gebaseerd op een titanium tweeter.                
         Bij ons € 1499,- incl. BTW
FLEXI15 is een 2000W actief 2.1 compact PA-systeem met een geïntegreerde DSP-verwerkingsengine die een nauwkeurig op elkaar afgestemd, compact systeem vormt met professionele akoestische eigenschappen die dj's en muzikanten nodig hebben voor zowel draagbaar gebruik als permanente installatie De 15 inch reflex geladen subwoofer biedt een krachtig nauwkeurig basgeluid, terwijl de satellieten met 8 inch mid drivers en 1 inch HF drivers verantwoordelijk zijn voor natuurlijk klinkende mids en kristalheldere highs.

Next Audio Pro Standaard Systeem

2 st. Next Audio PRO12A aktive luidspreker full Range

2 st. Next Audio PRO18sA aktive Subwoofer

2 st. Koppelpaal AP M20 Pro zwart

2 st. Signaalkabel XLR 2.2 meter

Totaal 2800 Watt aan muziek vermogen

Bij Feel Good Hifi compleet voor € 3599,- incl BTW
De Pro12A is een actieve 12" luidspreker die speciaal is ontworpen voor installatie en draagbare oplossingen met een modern en trendy ontwerp om een hoge output en dynamiek, extreme lineariteit en natuurgetrouwheid te leveren tegen een zeer concurrerende prijs, waardoor ze een betaalbare oplossing zijn voor de professionele markt.
NEXT AUDIO
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud