Marantz Hifi Stereo - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

Marantz Hifi Stereo

Hifi > Marantz
De PM6007 geïntegreerde versterker met current feedback biedt 2x 45 W (8 ohm RMS, 20 Hz – 20 kHz) voor een verfijnde audiobeleving.

De Current Feedback-versterkertechnologie biedt een grote bandbreedte en geluidsweergave met hoge snelheid. In combinatie met de hoog voltage stroomvoeding beschikt het versterkergedeelte van de PM6007 over een grote energievoorraad waarmee zelfs de zwaarste speakers kunnen worden aangedreven.
PM6007 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER € 599,-

NR1200 SLANKE STEREO NETWERK RECEIVER
MET HEOS MULTIROOM € 799,-

De NR1200 stereonetwerkreceiver van Marantz is eenvoudig om te installeren en is een geduchte concurrent voor de soundbar in uw thuisbioscoop.

Hij levert superieure geluidskwaliteit, meer vermogen aan de door u gekozen luidsprekers en meer connectiviteit voor audio- en videobronnen.

Stream muziek van uw favoriete streamingdiensten en geniet van de bekende spraakbesturingssystemen.

De NR1200 heeft een modern en elegant ontwerp en is de perfecte keuze voor hifi- en tv-aansluitingen.De PM7000N is de eerste, volledig discrete geïntegreerde hifi-versterker van Marantz met Current Feedback en HEOS Built-in voor toegang tot netwerkmuziek.

Het is de perfecte keuze voor audioliefhebbers die op zoek zijn naar het muzikale geluid van Marantz in combinatie met flexibel gebruiksgemak en toegang tot digitale muziekstreaming.

PM7000N Netwerk Versterker € 1299,-
PM8006 GEÏNTEGREERDE VERSTERKER  € 1499,-


De PM8006 levert het vermogen dat u mag verwachten van een Marantz. Namelijk 2 maal 100 Watt bij 4 ohm en voldoet daarmee aan de eisen van de echte kenner op het gebied van geïntegreerde versterkers. Niet alleen levert hij het gecontroleerde vermogen waar audiofielen naar op zoek zijn, maar ook het warme, muzikale geluid dat u van Marantz mag verwachten.

Met deze versterker haalt een u zeer geliefde krachtpater in huis, met zeer goede audivisuele eigenschappen
NA6006 Netwerk Audio Speler  € 649,-
De NA6006 overtreft de verwachtingen van de moderne digitale muziekliefhebber.

Geniet van verbeterde functies, zoals ingebouwde HEOS netwerktechnologie voor naadloos muziek streamen, Marantz Musical Digital Filtering-technologie (MMDF), een verbeterde digitaal-analoogomzetter (DAC) die hoge-resolutie-audio ondersteunt (tot 192kHz/24 bits en DSD 5,6 MHz)

Regel het volume van de NA6006 netwerkaudiospeler met de HEOS app voor Android of iOS en speel muziek af via de USB-poort op het frontpaneel.

M-CR612 NETWERK CD-SPELER

De Melody X is zorgvuldig ontwikkeld en afgesteld door een team met ruim 65 jaar ervaring en kennis op het gebied van hifi en laat u op een bijzondere manier genieten van uw audiocollectie. Geniet van prachtig muzikaal geluid van iedere bron, of het nu digitaal of analoog is

De Melody X is ontworpen voor ruimten die vragen om alle Marantz-kenmerken in één apparaat.

M-CR612 Netwerk/Cd speler
Bij Feel Good Hifi € 749,-

CD6007 Nauwkeurig Afgestelde CD-SPELER € 499,-

De CD6007 is voorzien van een nieuwe hoge resolutie D/A-conversie. Hij is voorzien van een toonaangevende D/A-converter met twee selecteerbare filteropties en biedt maximaal 192-kHz/24 bits en DSD 5,6 MHz resolutie voor optimale muzikale getrouwheid met strakke bas, aangename middentonen en soepele hoge tonen voor het afspelen van cd's en hoge resolutie formaten van USB-geheugensticks.

De ND8006 voldoet aan alle eisen van de moderne digitale muziekluisteraar door functies te combineren waar normaal drie verschillende audiocomponenten voor nodig zijn.

Of u nu luistert naar uw cd's, gebruikmaakt van de USB-DAC-functie of uw content streamt: de ND8006 biedt u de flexibiliteit om van uw favoriete muziek te genieten met het rijke, pure Marantz-geluid. CD-speler met Streaming voorzieningen
ND8006 Volledig digitale Muziek speler  € 1499,-

Marantz
€ 649.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Marantz
€ 899.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud