M20 HD Wireless System - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

M20 HD Wireless System

Hifi > Draadloze speakers > Q Acoustics
Of u nu naar muziek luistert, tv of films kijkt of aan het gamen bent, de geavanceerde drivertechnologie van de M20 is ontworpen om weinig vervorming, nauwkeurig maar zeer meeslepend stereogeluid te produceren.

Aangedreven door een ingebouwde versterker die 64 watt aan digitaal vermogen levert, is de 22 mm tweeter ontkoppeld om interne trillingen die de audio nadelig kunnen beïnvloeden te minimaliseren, terwijl de 125 mm mid/bass driver en de achterwaarts gerichte reflexpoort in elke luidspreker samen zorgen voor een een geluid van uitstekende balans en drive.

Van diepe maar genuanceerde lage frequenties tot zijn scherpe, aanvallende hoge tonen, en met een middenbereik dat gewoon boordevol informatie zit, is de M20 altijd een dynamische maar evenwichtige en boeiende luisterervaring.


Met een bekroonde kasttechnologie is elk element van het ontwerp van de M20 gespecificeerd om optimale audioprestaties te leveren.

De prachtig vormgegeven kasten maken gebruik van de gepatenteerde P2P™ (Point to Point)-versteviging van Q Acoustics om de delen van de behuizing te ondersteunen die moeten worden verstevigd.

Het resultaat is een uitzonderlijk stijve kast die interne staande golven elimineert om de focus van het stereobeeld te verbeteren en het geluidsbeeld nauwkeuriger te maken dan ooit tevoren.

De gebogen contouren van de grille zijn ook ontworpen om elke tweeteractiviteit te verspreiden, waardoor ongewenste reflecties tot een minimum worden beperkt.
De M20 is eenvoudig in te stellen, zodat het systeem altijd maximaal presteert, waar het zich ook in de kamer bevindt.

Naast de mogelijkheid om de actieve luidspreker aan te wijzen als het linker- of rechterkanaal (om toegang tot de netvoeding zo eenvoudig mogelijk te maken), is er ook een EQ-schakelaar om het systeem te laten weten of elke luidspreker in een hoek is geplaatst, tegen een muur of in een vrije ruimte, zodat de digitale geluidsverwerking zijn werk kan doen en de audioprestaties kan optimaliseren.
Draadloze stereo-ervaring met hoge resolutie
Hoor uw favoriete muziek zo dicht mogelijk bij de artiest altijd bedoeld: in volledige stereo, getrouwheid met hoge resolutie.

Met Bluetooth® 5.0 voor een ultrastabiele verbinding en aptX™ HD draadloze technologie, kunnen gebruikers draadloos audio met hoge resolutie (tot 24-bit/48kHz) streamen vanaf elk compatibel apparaat zoals smartphone, tablet, laptop en netwerkstreamer, terwijl ze luisteren naar hun favoriete nummers gestreamd vanaf populaire muziekdiensten zoals Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Amazon Music en Qobuz.


Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud