LG TV - De Audio & Video Specialist in het Groene Hart !

Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Shop Online !
uitsluitend op afspraak !
Ga naar de inhoud

LG TV

Televisie
New Slide 1
New Slide 2
New Slide 3

De LG OLED C1 is een kunstwerk, een bioscoop op een groot scherm, een portaal naar de gamingwereld en de beste plaats bij de grootste sportevenementen. Het is alles wat je wilt dat een TV is.

Met de LG OLED C1 haal je ongekende beeld kwaliteit in huis. In combinatie met de ingebouwde α9 'Gen4' AI processor (4e generatie) is de beeldweergave gedetailleerd en vloeiend. Geniet vanuit elke kijkhoek en zelfs bij snel bewegende beelden van een ongekend goed contrast en scherptekwaliteit.

In 2021 heeft LG zijn OLED-aanbod nog verder uitgebreid.

Of je nu een kritisch oog voor design hebt, een verwoede gamer bent, een fanatieke sportliefhebber, een doorwinterde filmkenner of een combinatie van alle vier, LG heeft voor jou de perfecte OLED-televisie in het aanbod.Uw heeft al een LG OLED C1 Led televisie vanaf € 1299,-

Maak een keus uit deze leverbare modelen !

Vraag ook naar de mogelijkheden voor installatie

Onze Service dienst staat graag voor U klaar !

   Snel naar meer LED TV's


New Slide 1
Televisie
Met deze Sony 43 inch led Televisie

Kijkt U de mooiste films, beste series en leukste tv-programma’s ervaar je op hoog niveau met de Sony Bravia KD-43X80L 4K (2023). Dit nieuwe 2023 model is voorzien van de 4K HDR Processor X1 en het Triluminos-scherm en is daarmee perfect voor iedereen die op zoek is naar een all-round tv om elke avond van te genieten.
Direct beschikbaar
€ 789.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Televisie
OLED-kwaliteit voor elke kamer. Dat is de Sony XR-42A90KAEP. Deze tv brengt de ongekend diepe zwartwaarde en het sterke contrast dat alleen OLED kan leveren naar een compact beeldformaat. Hierdoor geniet je nu ook in de kleinere woonkamer, slaapkamer of thuiskantoor van jouw favoriete films en series in de hoogste kwaliteit.
Direct beschikbaar
€ 1579.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Televisie
Ben je een echte filmliefhebber? Dan is de Sony Bravia XR-55A84L de tv voor jou. Deze high-end Sony OLED-tv produceert fenomenale zwartwaarden en levendige kleuren, waardoor de mooiste films levensecht worden. En door de krachtige Sony XR-processor wordt elk beeld ultiem geoptimaliseerd. Zo ga jij helemaal op in de spannendste Hollywoord-verhalen.
Direct beschikbaar
€ 1979.00(incl. Inclusief BTW)
Toevoegen
Feel Good Hifi
Siersmid 16
2461 LW Ter Aar
Luisterruimte open uitsluitend op Afspraak !
Terug naar de inhoud